Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βασίλης Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη | Pagenews.gr

Βασίλης Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη | Pagenews.gr. Το μπάσκετ για εμένα τελειώνει εδώ. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40.

Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Έκλεισε μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ: Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη.

Βασίλης Σπανούλης: Ο νέος βασιλιάς της Euroleague | sportime.gr
Βασίλης Σπανούλης: Ο νέος βασιλιάς της Euroleague | sportime.gr from www.sportime.gr
Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να δώσει τέλος σε μια τεράστια καριέρα και μια πορεία που στιγμάτισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων για πάντα. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν!

Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας...(BINTEO ...
Euroleague: Ο Βασίλης Σπανούλης το τελευταίο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας...(BINTEO ... from voicenews.gr
Το μπάσκετ για εμένα τελειώνει εδώ. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. Η κίνηση της καε ολυμπιακός στο tweet της καε παναθηναϊκός. Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40. See more of βασίλης σπανούλης on facebook.

Η κίνηση της καε ολυμπιακός στο tweet της καε παναθηναϊκός.

Το μπάσκετ για εμένα τελειώνει εδώ. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Έκλεισε μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού μπάσκετ: Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Η κίνηση της καε ολυμπιακός στο tweet της καε παναθηναϊκός. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να δώσει τέλος σε μια τεράστια καριέρα και μια πορεία που στιγμάτισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων για πάντα. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν!

Ο Βασίλης Σπανούλης με την νεογέννητη κόρη του | Kriti24.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης με την νεογέννητη κόρη του | Kriti24.gr from www.kriti24.gr
Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης.

Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Η κίνηση της καε ολυμπιακός στο tweet της καε παναθηναϊκός. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος.

Post a Comment for "Βασίλης Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ στη Βαρκελώνη | Pagenews.gr"